Printesele Popsy Surpriza

📅20.01.2021, jucat de: 1426 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesele Popsy Surpriza?

In minunata si populara categorie de Jocuri cu LOL Surpriza a site-ului nostru mereu va aducem cele mai noi si mai interesante jocuri pentru fete cu papusi, lucru pe care il facem si in acest moment, cand va invitam sa incercati minunatul joc Printesele Popsy Surpriza, unde printesele tale favorite de la Disney vor fi transformate in papusi LOL.

Jasmine, Elsa, Tiana, si Mulan au fost transformate in papusi LOL Surpriza pe care tu le poti colora, si tu alegi in ce ordine faci asta, dand click pe papusa cu care doresti sa incepi. Din partea stanga a ecranului alegi cat de mare sa fie punctul cu care colorezi, si tot de acolo alegi sa foloseti radiera daca ai nevoie de ea.

Culorile sunt toate gasite in dreapta, si pentru a alege o culoare trebuie doar sa dai clic pe ea, foarte simplu. Dupa ce ai ales o culoare vei da click si vei tine apasat pe mouse in timp ce il misti pentru a o aplica, asa ca foloseste aceasta metoda pentru a colora papusile oricum iti doresti, in functie de cum iti dicteaza imaginatia.

Este atat de simplu, asa ca incepe sa te distrezi cu acest joculet chiar acum, si stai pe zona ca sa prinzi si alte noi jocuri tari pe care le avem pentru voi!

Printesele Popsy Surpriza

Cum se joaca Printesele Popsy Surpriza?

Folositi mouse-ul pentru a colora papusile LOL Surpriza.