Papusi Bebelus Fete Dragute

📅13.05.2020, jucat de: 1818 ori, voturi: 16

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Papusi Bebelus Fete Dragute?

Ne bucuram sa va revedem dragi prieteni aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde incercam sa aducem pentru voi o gramada de jocuri pentru fete, in care sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate. O sa vedeti ca papusile LOL Surpriza se intorc si aduc pentru voi un nou joc de imbracat si de coafat pe care voi le puteti intalni in acest joc.

Voi dragi copii o sa vedeti cum in acest joc pentru fete, o sa puteti sa le ajutati pe fetele LOL Surpriza sa devina unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne papusi chibi de pe site-ul nostru, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa puteti sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care fetele LOL Surpriza sa le poarte si sa devina primele papusi moi de pe site-ul nostru.

Trebuie sa fiti creativi si sa vedeti cum o sa puteti sa gasiti hainele potrivite, machiajele dar si coafurile si accesoriile pe care le puteti intalni doar aici pe site-ul nostru. Fiecare dintre aceste micute papusi vor avea stiluri vestimentare diferite, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite si o sa creati vestimentatii elegante, vestimentatii colorate si extrem de dragute pe care sa le poarte.

Papusile LOL Surpriza sunt imbracate in rochite dragute, bluze colorate, esarfe cat mai interesante dar si jachete si tricouri extrem de interesante si de dragute pe care fetele LOL Surpriza sa le poarte.

O sa vedeti cum noi jocuri 2020 pentru fete vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru, iar voi o sa va intalniti alaturi de aceste papusi chibi in diferite alte jocuri 2020 cu LOL Surpriza pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Papusi Bebelus Fete Dragute

Cum se joaca Papusi Bebelus Fete Dragute?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.