LOL Jigsaw Puzzle

📅23.04.2020, jucat de: 1849 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul LOL Jigsaw Puzzle?

Fetele LOL Surpriza revin astazi aici pe ajocuri.ro, unde dragi prieteni suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi copii o sa vedeti cum aceste mici papusi chibi au pregatit pentru voi un nou joc online puzzle, iar voi dragi copii o sa va distrati de minune alaturi de aceste personaje dragute si colorate.

Fiecare fata LOL Surpriza va aparea astazi in acest joc puzzle de fete, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa rezolvati fiecare imagine puzzle cu LOL Surpriza pe care noi am pregatit-o. O sa gasiti in acest joc online puzzle 12 poze diferite pe care trebuie sa rezolvati fiecare pe rand pentru a termina jocul.

Prima poza cu papusi LOL Surpriza va fi cu o fetita curcubeu, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca odata ce apasati pe imagine, o sa puteti sa incepeti sa rezolvati puzzle-ul folosind mouse-ul. La inceputul jocului, o sa va selectati si dificultatea puzzle-ului, astfel ca o sa puteti sa va jucati pe easy, medium sau pe hard, iar numarul de piese puzzle in fiecare dificultate va fi din ce in ce mai mare, pentru ca jocul puzzle sa fie mai dificil.

Papusile LOL Surpriza au pregatit imagini pentru fete care vor fi extrem de dragute. O sa vedeti ca folosind mouse-ul, in fiecare nivel, o sa reusiti sa selectati cate o piesa puzzle si sa o asezati in locul potrivit, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti sa asezati fiecare piesa puzzle in locul potrivit pentru ca fiecare puzzle cu LOL Surpriza sa fie completa.

Trebuie sa fiti atenti si rapizi, deoarece pentru a deschide toate cele 12 imagini cu LOL Surpriza, trebuie sa terminati fiecare puzzle in parte, iar timpul vostru pentru a reolzva aceste puzzle-uri va fi unul limitat, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu LOL Surpriza pentru fete vor fi gata sa apara in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

LOL Jigsaw Puzzle

Cum se joaca LOL Jigsaw Puzzle?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.