Creeaza Papusa LOL Surpriza

📅18.01.2021, jucat de: 1463 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Creeaza Papusa LOL Surpriza?

Jocurile de creat personaje au fost si vor ramane mereu unele dintre cele mai distractive jocuri online pe care le poti incerca, cu atat mai mult cand vin din categorii populare si interesante precum Jocuri cu LOL Surpriza, unde va invitam chiar in acest moment sa va jucati noul joc intitulat Creeaza Papusa LOL Surpriza.

Dupa cum spune si titul, acest joc de creat personaje si de imbracat in acelasi timp iti ofera sansa sa creezi propria ta papusa, una care sa arate dupa cum vrea imaginatia ta, avand optiunea de a crea un personaj cu totul nou, sau poate vrei sa te creezi pe tine ca o papusa, ceea ce cu siguranta va fi interesant si distractiv.

Vei crea personajul folosind panoul din dreapta, de unde poti alege culoarea pielii, forma si culoarea ochilor, a buzelor, freza si culoarea parului, vei putea adauga machiaj sau picturi pe fata daca doresti. Urmatorul meniu este cel de imbracat, de unde alegi rochii, fustite, blugi, camasi, si alte haine, facand o tinuta foarte stilata pentru papusa ta.

Nu uita de accesorii si de pantofi, cu care sa faci tinuta si mai frumoasa. Vei avea tot felul de accesorii, precum bijuterii, palarii, manusi, posete, si multe altele. Cu ultimul meniu vei putea sa modifici fundalul din spatele papusii create de tine. Da-i start la joc chiar acum, si nu sta pe ganduri, intrucat avem si alte jocuri noi si distractive pentru tine azi!

Creeaza Papusa LOL Surpriza

Cum se joaca Creeaza Papusa LOL Surpriza?

Folositi mouse-ul.