LOL Surpriza Distractie de Iarna

📅12.12.2020, jucat de: 1228 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul LOL Surpriza Distractie de Iarna?

Am adus o super provocare cu papusile LOL Surpriza aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa va distrati alaturi de personajele voastre preferate, iar voi o sa vedeti ca am adus o super provocare de Craciun.

O sa vedeti ca aici pe site-ul nostru, am adus o super provocare pentru copii, in care personajele LOL Surpriza are nevoie de ajutorul vostru sa gaseasca unele dintre cele mai interesante decoratii, cadouri dar si animalute speciale de Craciun.

O sa aveti patru nivele diferite in acest joc de fete, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti folosi MOUSE-ul si sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa creati un om de zapada pentru Craciun aici pe site-ul nostru.

In al doilea nivel, veti avea un brad de Craciun aici pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gasiti o gramada de globuri, beteala dar si beculete de Craciun si sa vedeti cum puteti sa aveti cel mai dragut brad de Craciun de pe site-ul nostru.

In al treilea nivel, trebuie sa impachetati folosind MOUSE-ul, cat mai multe cadouri LOL Surpriza de Craciun si in ultimul nivel sa fiti siguri ca o sa puteti sa decorati intreaga casa de papusi de pe site-ul nostru si suntem siguri ca o sa va distrati de minune. Distractie placuta!

 

LOL Surpriza Distractie de Iarna

Cum se joaca LOL Surpriza Distractie de Iarna?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.