Puzzle cu Printesele Popsy LOL

📅12.01.2021, jucat de: 1076 ori, voturi: 8

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Puzzle cu Printesele Popsy LOL?

Daca ti-ai dorit vreodata sa vezi printese de la Disney cum ar arata ca papusi de la LOL Surpriza, ei bine, acum poti sa le vezi, si nu doar atat, dar te poti si juca cu ele, prin intermediul unui nou joc puzzle pentru fete oferit pe gratis de catre echipa noastra administrativa, joc intitulat Puzzle cu Printesele Popsy LOL, cum nu ai mai jucat pana acum aici, garantat!

Fiecare dintre cele 12 puzzle-uri pe care le poti rezolva vor avea diferite printese Popsy, cum ar fi Jasmine in primul nivel, sau Elsa in al doilea, si multe altele. Trebuie sa termini un puzzle ca sa deblochezi si cele care vin dupa el. Fiecare puzzle poate fi rezolvat in modul usor, mediu, sau greu de dificultate, fiecare cu un numar diferit de piese.

Dupa ce piesele sunt imprastiate aleatoriu pe ecran, foloseste mouse-ul ca sa le iei, fiecare in parte, si in functie de imaginea de pe ele dar si forma lor, uneste-le impreuna pana puzzle-ul este complet, si ai o imagine plina in fata ta. Este atat de simplu si distractiv, asa ca da-i bataie acum, si nu pierde niciun moment de distractie!

Puzzle cu Printesele Popsy LOL

Cum se joaca Puzzle cu Printesele Popsy LOL?

Folositi mouse-ul pentru rezolvarea puzzle-urilor pentru fete.