LOL Surpriza Fete Dragute la Scoala

📅23.09.2020, jucat de: 1093 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul LOL Surpriza Fete Dragute la Scoala?

Fetele de la LOL Surpriza incep scoala in scurt timp aici pe site-ul nostru, astfel ca astazi au adus o noua provocare de imbracat, de machiat si de coafat, in care dragi copii voi trebuie sa le ajutati pe micutele papusi LOL Surpriza de pe site-ul nostru sa fie cele mai dragute din scoala.

Acest lucru nu va fi usor deloc, deoarece este o noua provocare de imbracat si de machiat, in care personajele principale sunt micute papusi LOL Surpriza, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti alegerile potrivite pentru fiecare papusa in parte, care va avea nevoie de o vestimentatie de scoala, o coafura de scoala si accesorii care sa se asorteze.

Nu va fi usor deloc, deoarece fiecare papusa chibi sau papusa LOL Surpriza de pe site-ul nostru are un stil si o personalitate bazata pe acel stil, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa folositi MOUSE-ul, sa va selectati papusa preferata pe care sa o ajutati sa se pregateasca pentru un nou an scolar.

Veti vedea ca hainele sunt diferite pentru fiecare papusa in parte, astfel ca trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa puteti sa gasiti hainele cele mai dragute pentru papusile voastre preferate. In dulapul LOL Surpriza pentru scoala veti gasi o gramada de rochite dragute, fuste de diferite feluri si din blugi sau piele, pantaloni de blugi sau eleganti, bluze, tricouri si geci dragute.

Coafurile sunt la fel de importante precum si machiajele, astfel ca va trebui sa fiti creativi si sa gasiti coafuri foarte interesante si dragute si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe cele doua papusi LOL Surpriza de pe site-ul nostru sa fie foarte dragute pentru scoala in 2020. Distractie placuta!

LOL Surpriza Fete Dragute la Scoala

Cum se joaca LOL Surpriza Fete Dragute la Scoala?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.