Skateboarding cu Cartoon Network

📅09.05.2021, jucat de: 1058 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Skateboarding cu Cartoon Network?

Jocurile sportive care aduc impreuna personaje din mai multe seriale de pe acest canal care tie iti plac foarte mult sunt jocuri foarte indragite de vizitatorii nostrii, motiv pentru care iti oferim acum unul nou, joc intitulat Skateboarding cu Cartoon Network, un joc pe care neaparat trebuie sa il incerci!

Da-te cu skate-ul impreuna cu personaje din multiple seriale Cartoon Network!

Vei putea alege personaje in care sa te transformi din Gumball, Ben 10, Aventurile Fratilor Ursi, Dumbrava lui Craig, Mar si Ceapa, si Haideti Tineri Titani. Vei avea trasee in locatii din toate show-urile lor, si poti sa deblochezi din personaje daca castigi curse.

Te vei folosi de tastele sageti dreapta si stanga pentru a controla miscarea skateboard-ului, trebuind sa nu te accidentezi, ci sa avansezi si sa ajungi primul la linia de sosire si sa o treci, ca sa castigi cursa.

Poti primii viteza mai mare daca strangi unele obiecte de pe traseu, si, deasemenea, incearca sa strangi cat mai multe monezi ca sa iti maresti punctajul si sa poti debloca personaje noi sau cumpara skateboard-uri mai rapide.

Este atat de simplu si distractiv, deci incepe chiar acum, si nu pleca nicaieri, ca sa nu ratezi si alte oportunitati de distractie pe care vi le oferim aici!

Skateboarding cu Cartoon Network

Cum se joaca Skateboarding cu Cartoon Network?

Folositi sagetile.