Ben 10 Memorie

📅10.12.2020, jucat de: 973 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ben 10 Memorie?

Cele mai noi jocuri cu supereroi Cartoon Network apar aici pe site-ul nostru, unde dragi prieteni am adus pentru voi o super provocare pentru copii pe care sa o jucati alaturi de Ben 10 si de toti prietenii vostri chiar si pe telefonul mobil sau pe tableta.

In acest joc de baieti, o sa vedeti ca micutul Ben 10 are nevoie de ajutorul vostru sa acumuleze cat mai multe puncte in aceasta noua provocare de memorie, iar voi o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa imperecheati fiecare piesa de memorie pe care voi o sa le vedeti chiar aici pe site-ul nostru.

Ben 10 a pregatit o gramada de imagini interesante in aceasta noua provocare de memorie, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi MOUSE-ul si sa selectati fiecare piesa de memorie si sa imperecheati imaginile pereche.

Trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti pana la finalul acestui joc, ceea ce nu va fi usor deloc, insa suntem siguri ca voi dragi copii o sa vedeti cum alaturi de Ben 10 o sa puteti sa terminati fiecare nivel de imperecheat imaginile de memorie.

Veti vedea cum fiecare nivel va avea un numar diferite de piese de memorie pe care trebuie sa le rezolvati si o sa vedeti cum noi jocuri pentru copii cu Ben 10 si supereroi Cartoon Network. Distractie placuta!

 

Ben 10 Memorie

Cum se joaca Ben 10 Memorie?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.