Ben 10 Misiune Imposibila

📅21.05.2021, jucat de: 595 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ben 10 Misiune Imposibila?

Nu poti da gres jucandu-te Jocuri cu Ben 10 online, mai ales daca sunt jocuri de actiune si aventura asa de interesante precum Ben 10 Misiune Imposibila, un joc inedit in care Ben 10 nu are omnitrixul sau clasic, deci nu se poate transforma intr-un extraterestru ca sa salveze lumea.

Du misiunea lui Ben 10 la capat, si salveaza lumea!

Lucrul de care se va folosi Ben ca sa isi infranga inamicii in acest joc va fi o arma cu electricitate cu care sa curentezi inamicii, atacand prin a apasa bara de spatiu. Pentru a te deplasa si a sari te vei folosi de tastele W, A, S, D.

Trebuie sa avansezi prin baza inamicilor, infrangand cat mai multi dintre ei, fie cei de pe jos, imbracati in costume galbene, sau robotii care zboare prin aer, si castigi puncte pentru fiecare inamic pe care l-ai doborit.

Ai grija, caci si ei te ataca, si daca iti pierzi bara de viata, pierzi si jocul. Incearca sa faci si o distanta cat mai mare, pentru ca sa avansezi mult in teritoriul inamic va arata ca ai facut o treaba cat se poate de buna.

Mult succes si distractie placuta iti dorim, invitandu-te sa ramai aproape si sa te joci si alte jocute noi si distractive ale zilei!

Ben 10 Misiune Imposibila

Cum se joaca Ben 10 Misiune Imposibila?

Folositi tastele W, A, S, D, bara de spatiu.