Ben 10 Rivalitate cu Extraterestrii

📅07.09.2020, jucat de: 1236 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ben 10 Rivalitate cu Extraterestrii?

Am pregatit dragi copii aici pe site-ul nostru un nou joc cu Ben 10, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte, deoarece acesta este un nou joc online cu lupte, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa castigati fiecare lupta.

Ben 10 este personajul principal, iar voi dragi copii o sa aveti ocazia sa vedeti cum puteti sa va transformati in fiecare extraterestru din Omnitrix-ul adolescentului supererou, astfel ca trebuie sa vedeti cum puteti sa folositi tastele SAGETI si sa il controlati pe Ben 10 si sa il faceti sa lupte cat mai bine impotriva tuturor rivalilor vostrii.

Suntem siguri ca le cunoasteti fiecare personalitate a tuturor extraterestrilor din Omnitrix, deoarece fiecare dintre acestia vor avea un rival care are aceleasi puteri. Veti avea la dispozitie cinci luptatori diferiti, iar voi trebuie sa reusiti sa ii alegeti pe cei mai puternici pentru a fi siguri ca o sa va puteti invinge rivalul.

La inceputul jocului, o sa aveti doi extraterestrii, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa va invingeti adversarii, astfel o sa puteti sa acumulati puncte si o sa reusiti sa deschideti din ce in ce mai multi luptatori care il vor ajuta pe Ben 10 sa ajunga cat mai departe. Distractie placuta!

 

Ben 10 Rivalitate cu Extraterestrii

Cum se joaca Ben 10 Rivalitate cu Extraterestrii?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.