Among Us cu Masina pe Deal

📅30.04.2021, jucat de: 1538 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us cu Masina pe Deal?

Nu putem spune ca foarte multe jocuri cu masini au fost adaugate pana acum categoriei de Jocuri cu Among Us, si tocmai de aceea suntem incantati sa va oferim un astfel de jocut chiar in acest moment, joc intitulat Among Us cu Masina pe Deal, care este recomandarea zilei!

In acest joc va trebui sa conduci pe diferite trasee, cum ar fi pe trasee de tara, prin desert, pe timp de noapte, sau chiar pe vreme de iarna, trebuind sa ajungi la capatul traseelor fara sa faci accident si sa te opresti pe traseu.

Vei incepe sa faci asta cu un jeep, dar completand trasee vei debloca alte vehicule deasemenea, cum ar fi masini de curse, masini de Formula 1, sau chiar scutere, autobuze, sau camioane, ca sa poti avea experiente de condus diverse.

Foloseste sagetile de pe tastatura pentru a conduce si a-ti balansa masinile in timp ce parcurgi traseele, unde trebuie sa strangi si monezi de pe ele, caci le poti folosi ulterior ca sa iti faci masinile mai rapide sau sa le faci mai frumoase.

Da, este atat de simplu si distractiv sa te joci acest joc, deci speram ca nimic nu te va opri din a face-o chiar in acest moment, doar pe site-ul nostru!

Among Us cu Masina pe Deal

Cum se joaca Among Us cu Masina pe Deal?

Folositi sagetile.