Among Shooter Online

📅11.04.2021, jucat de: 1007 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Shooter Online?

Daca v-a fost dor sa va jucati jocuri multiplayer cu impuscaturi online, atunci este ziua ta norocoasa, pentru ca in categoria foarte populara de Jocuri cu Among Us de aici am adaugat jocul Among Shooter Online, si pentru ca vei impusca cu impostori si astronauti, asta va face experienta si mai distractiva, fara indoiala!

Din meniul principal iti vei alege numele, vei putea modifica aspectul personajului prin a pune o palarie pe el, si vei alege apoi daca intri intr-un meci aleatoriu, sau alegi sa iti inviti prietenii la o batalie. Pentru a te misca si sari vei folosi tastele W, A, S, D, si cu cele trei butoane ale mouse-ului vei trage cu arma, vei arunca grenazi, si vei folosi o arma de mana pentru a ataca.

Odata aruncati in arena, dati tot ce aveti mai bun ca sa impuscati ceilalti impostori, pentru ca la sfarsit un singur jucator poate ramane in picioare, si acela va fi cel care castiga. Sari, alearga, evita impuscaturile care vin spre tine, si infrange-ti toti inamicii! Mult succes la asta, si nu ezita sa vezi si ce alte jocuri noi si distractive ti-am pregatit astazi aici, toate gratuit!

Among Shooter Online

Cum se joaca Among Shooter Online?

Folositi tastele W, A, S, D, si mouse-ul.