Cursa Impostorului Rosu

📅05.03.2021, jucat de: 502 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cursa Impostorului Rosu?

Nu aveam cum sa nu revenim si astazi in categoria de Jocuri cu Among Us online, unde continuam sa iti oferim cele mai noi si distractive jocute cat de des putem sa o facem, si astazi iti oferim un joc de curse multiplayer intitulat Cursa Impostorului Rosu, un joc de aventura pe care ti-l vom descrie acum si aici, asigurandu-ne ca nu vei avea nicio problema sa te joci!

Ei bine, tu vei controla impostorul rosu, si vei folosi tasele sageti pentru a fugi inainte si pentru a face sarituri, trebuind sa sari de pe o platforma pe alta, si sa dai tot ce ai mai bun ca sa o iei in fata celorlalti jucatori, sarind peste toate gropile, si ajungand primul la linia de sosire, sau sa fi in fruntea grupului pana cand timpul acordat pentru fiecare cursa se termina.

Daca cazi intre platforme, vei fi pus intr-o alta cursa, cu alti jucatori, unde speram ca te vei stradui mai tarei si vei face o treaba si mai buna ca inainte. Mult succes va dorim la toate cursele la care veti participa, si chiar speram sa va vedem jucand si mai multe jocuri pe site-ul nostru dupa acesta!

Cursa Impostorului Rosu

Cum se joaca Cursa Impostorului Rosu?

Folositi sagetile.