Among Us Bouncy Rush

📅17.11.2020, jucat de: 991 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Among Us Bouncy Rush?

Un nou joc 2020 cu Among Us apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cum micutii astronauti vor avea nevoie de ajutorul baietilor sa ajunga cat mai departe in noua lor aventura de Craciun.

In aceste noi jocuri pentru cu Among Us, voi dragi prieteni o sa vedeti ca micile personaje vor fi imbracate special de Craciun, iar voi trebuie sa folositi MOUSE-ul sa va jucati, deoarece este o noua aventura cu Among Us, in care trebuie sa ajungeti cat mai departe intr-o lume periculoasa.

Veti vedea ca personajele Among Us vor sari in continuu pe toata durata jocului, iar voi trebuie sa folositi MOUSE-ul sa ii opriti din sarit in momentul in care o sa intalniti un obstacol precum tepusii din mijlocul ecranului, pe care daca ii atingeti va veti rani personajul iar joucl se va termina.

Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece astronautii Among Us vor putea sari doar pe blocurile de gheata din joc, astfel ca trebuie sa va coordonati foarte bine si sa intuiti fiecare viitoare miscare pe care urmeaza sa o faceti, astfel incat sa colectati cat mai multe modene de aur in aceasta aventura si sa aveti cel mai mare punctaj.

Veti gasi multe alte provocari cu Among Us in viitor aici pe site-ul nostru si o sa ajungeti sa vedeti ca diferite alte jocuri de baieti si jocuri de aventura pentru copii vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Among Us Bouncy Rush

Cum se joaca Among Us Bouncy Rush?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.