Gradinita Animalelor

📅22.07.2020, jucat de: 1560 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gradinita Animalelor?

Cele mai dragute jocuri pentru Prescolari apar astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii suntem siguri ca o sa va distrati de minune alaturi de o gramada de animale dragute si interesante, care sunt la fel ca si voi, la gradinita.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca trei animalute dragute vor merge pentru prima oara la gradinita, iar bebelusul urs, bebelusul girafa si bebelusul rinocer vor avea nevoie de ajutor sa coloreze, sa se joace, sa invete si sa mearga in fiecare zi acasa cu dorinta de a se intoarce a doua zi la gradinita.

Profesorul vostru o sa fie si el un animal, iar el va fi o bufnita cu ochelari de care trebuie sa ascultati foarte atent, astfel incat micutele animale de pe site-ul nostru sa termine gradinita cu o gramada de imagini interesante colorate si voi o sa invatati alaturi de ele cum sa deseneze, cum sa coloreze, cum sa rezolve puzzle-uri si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa mergeti la scoala impreuna cu aceste animalute dragute.

Voi dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti ca folosind mouse-ul, va trebuie sa ajutati micutele animale sa faca diferite actiuni in clasa de la gradinita. O sa aveti in camera o gramada de activitati pe care trebuie sa le faceti alaturi de personajul ursulet, rinocer sau girafa.

Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa incepeti sa desenati diferite forme geometrice pe hartie, dupa care sa rezolvati puzzle-uri dar si sa va jucati cu jucariile din gradinita, astfel animalutele vor invata in acelasi timp in care se vor distra jucandu-se cu cele mai interesante jucarii. Distractie placuta!

 

Gradinita Animalelor

Cum se joaca Gradinita Animalelor?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.