Looney Tunes Ghiceste Animalul

📅01.11.2020, jucat de: 1742 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Looney Tunes Ghiceste Animalul?

Va pregatim dragi copii o gramada de jocuri Looney Tunes aici pe site-ul nostru, iar astazi personajele de pe Boomerang se intorc alaturi de o super provocare pentru copii, in care o sa vedeti ca Bugs Bunny, Tweety, Daffy Duck sau Elmer si the Road Runner vor fi personajele principale.

Acesta este un nou joc pentru copii cu animale, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa alegeti corect fiecare raspuns. Nu este usor deloc, insa dragi copii trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa ajutati personajele Boomerang fiecare animal din care credeti ca provine.

Fiecare personaj Boomerang din acest joc va fi dintr-un animal diferit asa cum bine stiti, insa dragi copii o sa vedeti ca aveti o gramada de intrebari despre fiecare cu trei raspunsuri diferite. Vo idragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa raspundeti corect la fiecare intrebare despre fiecare animal in parte.

Chiar daca nu va fi usor deloc, suntem siguri ca pana la finalul acestui joc, voi dragi copii o sa acumulati o gramada de puncte stiind fiecare personaj daca va fi iepure, catel, cocos, gaina sau alt tip de pasare. Distractie placuta!

Looney Tunes Ghiceste Animalul

Cum se joaca Looney Tunes Ghiceste Animalul?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.