Spells Casting

📅22.10.2020, jucat de: 652 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spells Casting?

Cel mai nou joc 2020 de pe site-ul nostru pentru copii este Spells Casting sau Facut de Vraji, un joc de indemanare pe care dragi copii il puteti juca gratuit online chiar si pe telefon si pe tableta acum in aproapierea serii de Halloween, iar voi puteti sa acumulati o gramada de puncte pana la finalul acestui joc online.

Veti vedea ca in acest joc de Halloween cu vrajitori, voi dragi copii o sa fiti un mic Harry Potter in devenire, iar pentru a reusi sa creati cat mai multe vraji impotriva stafiilor, trebuie sa folositi MOUSE-ul ca si control principal, iar voi trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa alungati fiecare stafie alba care urmeaza sa apara pe ecran.

Trebuie sa fiti foarte rapizi, deoarece in momentul in care sunteti atinsi de foarte multe stafii, o sa fie game over si trebuie sa incepeti de la inceput si sa fiti siguri ca incepeti de la inceput si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa va bateti scorul record din jocurile anterioare.

Chiar daca nu este deloc usor, o sa vedeti ca va veti distra de minune. Fiecare stafie care va aparea pe ecran va avea un simbol deasupra capului, care poate sa fie o linie obliga, o linie orizontala, un Z sau chiar un plus, iar voi trebuie sa desenati fiecare simbol deasupra stafiilor pentru a le opri din a se apropia, iar voi veti acumula puncte cu fiecare stafie pe care o faceti sa dispara. Distractie placuta!

 

Spells Casting

Cum se joaca Spells Casting?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.