Printese Design de Rochii de Vrajitoare

📅24.10.2020, jucat de: 757 ori, voturi: 8

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Design de Rochii de Vrajitoare?

Astazi, aici pe site-ul nostru o sa gasiti o noua provocare de Halloween cu printese. Jocul Printese Design Rochii de Vrajitoare, un joc in care o sa va intalniti alaturi de patru printese Disney care au nevoie de ajutorul fetelor de pe site-ul nostru si sa le faca sa arate cat mai bine pana la finalul acestui joc de Halloween.

Astazi o sa va intalniti din nou alaturi de Elsa din Regatul de Gheata, Ariel din Mica Sirena, Moana si Jasmine din Aladdin, iar voi dragi prieteni o sa vedeti cat de bine vor arata aceste printese Disney care isi doresc sa se imbrace de Halloween in adevarate costume intregi de vrajitoare si sa fie extrem de convingatoare si de reale.

Voi trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece nu este usor deloc sa schimbi un look de printesa Disney intr-un look intreg de vrajitoare pentru Halloween, astfel ca o sa vedeti ca alaturi de printesele din acest joc, va trebuie sa folositi MOUSE-ul si sa mergeti nivel cu nivel, sa gasiti machiaje dragute, sa gasiti haine de vrajitoare dar si accesorii realiste de care aveti nevoie sa creati cel mai interesant costum de vrajitoare.

Pentru asta, trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece fiecare printesa Disney va dori sa arate intr-un anumit fel ca si vrajitoare, astfel ca trebuie sa reusiti sa folositi MOUSE-ul si sa creati un look de vrajitoare nemaintalnit. Fiecare rochie de vrajitoare, fiecare palarie de vrajitoare dar si accesorii si machiaje de vrajitoare vor trebui sa fie extrem de colorate si de interesante.

Veti vedea cum Ariel, Moana, Elsa si Jasmine vor fi cele mai dragute printese Disney de Halloween 2020 aici pe site-ul nostru, iar noi vom continua sa aducem diferite alte jocuri pentru fete cu printese si diferite alte provocari de imbracat de Halloween cu alte personaje pe care sa le jcuati gratuit. Distractie placuta!

 

Printese Design de Rochii de Vrajitoare

Cum se joaca Printese Design de Rochii de Vrajitoare?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.