Printese Innebunite dupa Black Friday

📅26.10.2020, jucat de: 788 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Innebunite dupa Black Friday?

Jocul Printese Innebunite dupa Black Friday este cel mai nou joc online pentru fete, in care o sa vedeti ca puteti sa va distrati alaturi de personajele voastre preferate si o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa le ajtuati pe printesele voastre preferate sa isi cumpere o gramada de haine noi.

In acest joc pentru fete, voi dragi copii o sa vedeti cum o sa mergeti la cumparaturi de Black Friday, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa mergeti la cumparaturi alaturi de printese precum Ariel din Mica Sirena, Moana, Alba ca Zapada sau Aurora care isi doresc sa arate cat mai bine, iar ele vor dori sa cumpere o gramada de haine, machiaje si accesorii cat mai interesante.

Fiecare printesa Disney din acest joc de fete o sa vedeti ca printesele Disney vor dori sa creeze noi vestimentatii cu hainele pe care le au in dulap dar si cele noi pe care urmeaza sa le cumparati impreuna de Black Friday.

Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece printesele Disney din acest joc vor avea stiluri diferite, iar in acest joc pentru fete, iar voi o sa vedeti ca o printesa va dori sa reuseasca sa gaseasca o gramada de perechi de blugi dragute, rochii elegante, rochii dragute dar si o gramada de bluze, fuste, tricouri sau accesorii dintre cele mai interesante pe care le vedeti doar pe site-ul nostru.

Veti vedea cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti ca alaturi de Moana, Alba ca Zapada, Aurora si Ariel vor avea cele mai dragute vestimentatii pentru fete, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete de imbracat vor continua sa apara aici pe site-ul nostru alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

 

Printese Innebunite dupa Black Friday

Cum se joaca Printese Innebunite dupa Black Friday?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.