Printesa Blonda Rochie Regala DIY

📅11.08.2020, jucat de: 623 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Blonda Rochie Regala DIY?

Doua personaje Disney vin astazi dragi copii aici pe site-ul nostru alaturi de unul dintre cele mai dragute jocuri pentru fete, in care o sa fiti designeri de rochii regale pentru doua printese Disney extrem de cunoscute si de dragute.

Voi dragi copii o sa vedeti ca personajele principale sunt Rapunzel din Tangled si Aurora din Printesa Adormita, iar ele sunt cele mai bune prietene, iar pana la finalul acestui joc de fete, alaturi de voi, vor dori sa invete cum sa isi croiasca singure rochii regale dintre cele mai dragute si cele mai moderne de pe site-ul nostru.

O sa vedeti o noua provocare cu croitori, aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, folosind mouse-ul, o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa luati fiecare fir de ata, fiecare ac de croitor si sa creati unele dintre cele mai dragute modele de rochii regale pentru Aurora si Rapunzel.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune alaturi de cele doua printese, care dragi copii o sa vedeti ca isi cauta unele dintre cele mai dragute vestimentatii. Primul nivel este sa gasiti modelul de rochie pe care voi il credeti potrivit pentru fiecare printesa in parte.

O sa gasiti rochii lungi si elegante sau rochii comode, iar printesele Disney alaturi de voi, vor trebui sa asambleze rochiile bucatica cu bucatica, astfel ca trebuie sa fiti foarte precisi. Trebuie sa coaseti intreaga rochie si sa fiti siguri ca o sa puteti sa aveti o super rochie colorata si moderna pentru fiecare printesa Disney in parte. Distractie placuta!

 

Printesa Blonda Rochie Regala DIY

Cum se joaca Printesa Blonda Rochie Regala DIY?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.