Batalia Nuntilor Clasic vs Modern

📅02.02.2020, jucat de: 797 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Batalia Nuntilor Clasic vs Modern?

Doua printese Disney se intorc astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde o sa vedeti ca ele au pregatit o mica dar interesanta competitie in cel mai nou joc Batalia Nuntilor Clasic vs Modern, pe care il puteti gasi in categoria de jocuri cu Printese de pe site-ul nostru.

O sa vedeti ca astazi, personajele principale sunt o printesa Disney alaturi de viitorul sau sot, dar si Barbie, alaturi de viitorul sau sot. In acest joc online de fete, voi dragi prieteni o sa vedeti cum puteti sa le ajutati pe ambele fete sa aiba o nunta perfecta, deoarece o sa vedeti ca si Barbie si Elsa vor dori o nunta diferita fata de cealalta, iar fetele de pe site-ul nostru sunt singurele care le pot ajuta sa isi indeplineasca visul.

Printesa Elsa din Frozen vine alaturi de Jack Frost, viitorul sau sot, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe buna voastra prietena si viitorul sau sot sa aiba o nunta perfecta. Personajele disney isi doresc sa aiba o nunta moderna, astfel ca trebuie sa vedeti cum puteti sa ii ajutati pe cei doi indragostiti folosind mouse-ul sa isi gaseasca vestimentatiile potrivite. Elsa va avea nevoie de o rochie moderna de mireasa, iar Jack Frost, un costum negru de mire, care sa ii faca pe cei doi sa fie cei mai draguti sot si sotie de pe site-ul nostru.

Barbie si Ken formeaza celalalt cuplu din acest joc online cu mirese, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa creati o nunta clasica pentru papusa voastra preferata. In acest joc pentru fete, trebuie sa folositi mouse-ul pentru ca intr-un cel mai scurt timp, o sa reusiti sa creati o vestimentatie clasica. O rochie de mireasa alba pentru Barbie, si o vestimentatie clasica de domn pentru papusa Ken.

O sa vedeti ca ambele personaje alaturi de iubitii lor vor avea parte de o nunta perfecta si pe care si-au visat-o, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum Barbie si Elsa vor fi cele mai dragute mirese papusi si printese Disney, iar voi o sa vedeti cum noi jocuri pe telefon si jocuri gratuite pe tableta online vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Batalia Nuntilor Clasic vs Modern

Cum se joaca Batalia Nuntilor Clasic vs Modern?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.