Abby Hatcher Wordlinks

📅21.04.2020, jucat de: 1129 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Abby Hatcher Wordlinks?

Un nou joc online Nickelodeon apare aici pe site-ul nostru ajocuri.ro in categoria de jocuri cu Abby Hatcher. Astazi, buna voastra prietena vine alaturi de o noua provocare de indemanare, in care o sa creati cat mai multe cuvinte noi in limba engleza.

Acesta este un nou joc educativ online pentru copii, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe Abby Hatcher sa invete multe cuvinte noi iar in acelasi timp, o sa puteti si voi sa faceti acelasi lucru. In fiecare nivel din acest joc Nickelodeon online, o sa vedeti dragi prieteni ca trebuie sa folositi mouse-ul pentru a reusi sa mergeti de la o litera la alta si sa fiti siguri ca o sa puteti sa creati noi cuvinte in fiecare nivel.

Literele pe care Abby Hatcher trebuie sa le foloseasca vor fi puse pe o roata, iar ele nu sunt in ordine, astfel ca dragi prieteni voi, folosind mouse-ul, trebuie sa o ghidati pe Abby Hatcher de la o litera la alta pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte in fiecare runda. Trebuie sa creati cuvinte de cel putin trei litere, astfel incat sa deschideti urmatorul nivel si sa treceti mai departe cu cat mai multe puncte.

Abby Hatcher o sa se distreze de minune creand noi cuvinte in limba engleza, iar voi putei sa folositi acest joc educativ pentru a face acelasi lucru, deoarece cuvintele din acest joc trebuie sa fie scrise corect gramatical, iar voi o sa gasiti o gramada de alte jocuri Nickelodeon cu cuvinte si jocuri pentru prescolari aici pe site-ul nostru.

Suntem siguri ca o sa va descurcati, chiar daca nivelel vor fi din ce in ce mai dificile cu fiecare runda pe care o incepeti. Vor aparea mult mai multe litere, iar numarul de cuvinte va creste atat in numar cat si in dificultate, iar Abby Hatcher este pregatita sa va acorde foarte multe puncte pentru fiecare cuvant pe care il creati. Distractie placuta!

 

Abby Hatcher Wordlinks

Cum se joaca Abby Hatcher Wordlinks?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.