Punct cu Punct Forme Educative

📅19.04.2020, jucat de: 1505 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Punct cu Punct Forme Educative?

Aici pe site-ul nostru, toti copii pot sa invete o gramada de lucruri din fiecare provocare online din categoria de jocuri Educative si jocuri pentru copii, deoarece dragi prieteni in aceste jocuri, puteti sa desenati forme noi, sa invatati matematica sau sa invatati sa cititi chiar si cele mai dificile cuvinte, astfel ca astazi va asteptam alaturi de jocul Punct cu Punct Forme Educative.

Voi dragi copii o sa vedeti cat de interesant si de amuzant va fi acest joc educativ online pentru copii, deoarece tot ce trebuie sa faceti este sa folositi mouse-ul si sa creati noi forme aici pe site-ul nostru, pe care sa le invatati si sa le repetati si in viata reala. O sa vedeti ca astazi, am pregatit o adevarata provocare de desenat sau de colorat folosind mouse-ul.

In acest joc, o sa gasiti diferite punctulete in diferite locuri ale imaginii, care vor fi numerotate, iar voi dragi prieteni trebuie sa folositi degetul daca jucati pe telefon sau pe tableta sau chiar mouse-ul pentru a trasa linii de la un punct la altul, iar la finalul rundei, daca trageti liniile corect, o sa vedeti cat de multe puncte o sa puteti sa acumulati si o sa aveti o gramada de forme noi pe care le puteti invata chiar aici pe site-ul nostru.

Voi dragi copii o sa vedeti ca fiecare forma pe care o faceti in fiecare nivel va fi diferita, si daca va pricepeti foarte bine, o sa ajungeti la nivelele avansate, in care trebuie sa faceti forme complicate de pana la 20 sau 30 de puncte pe care trebuie sa le trasati singuri. O sa incepeti cu linii drepte, triunghiuri, patrate, cercuri pentru a va obisnui, insa de la nivelul 10, o sa incepeti sa va distrati din ce in ce mai tare.

Suntem siguri ca o sa va placa acest joc 2020 Educativ pentru copii online, insa aici pe ajocuri.ro lucrurile pe care le puteti invatat nu se opresc aici, astfel ca va asteptam alaturi de multe alte jocuri educative si jocuri pentru copii de desenat chiar aici. Distractie placuta!

 

Punct cu Punct Forme Educative

Cum se joaca Punct cu Punct Forme Educative?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.