Maestrul Nodului 3D

📅01.10.2020, jucat de: 1054 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Maestrul Nodului 3D?

Va invitam astazi dragi prieteni chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde incercam sa va distrati de minune de fiecare data cand incercati sa va cautati jocul potrivit. Astazi, va asteptam alaturi de jocul Maestrul Nodului 3D.

In acest joc pentru copii, voi dragi copii trebuie sa folositi mouse-ul si sa fiti extrem de inteligenti, deoarece este un joc pentru prescolari in care trebuie sa va folositi logica si privirea in spatiu cat mai bine, astfel incat in cel mai scurt timp, sa reusiti sa deznodati cele trei franghii din fiecare nivel, pe care trebuie sa le mutati dintr-un loc in altul pentru a avea trei franghii drepte si care nu se intortocheaza cu restul.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca nivelele vor fi din ce in ce mai dificile odata ce reusiti sa le terminati, astfel ca trebuie sa fiti foarte concentrati si foarte atenti pana la finalul jocului, astfel incat sa mutati franghiile din stanga in dreapta si sa le faceti sa nu mai aiba nici un nod.

Este un joc 3D, astfel ca va fi mult mai usor sa vedeti unde se afla problema si care este cea mai rapida rezolvare. Veti vedea ca mutarile voastre nu sunt limitate, insa trebuie sa fiti cat mai rapizi posibil, astfel incat sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte in fiecare nivel, 500 de puncte fiind punctajul maxim pe care il puteti lua. Distractie placuta!

 

Maestrul Nodului 3D

Cum se joaca Maestrul Nodului 3D?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.