Luptele Stickman

📅19.01.2021, jucat de: 550 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Luptele Stickman?

In continuare pe site-ul nostru va invitam sa va jucati unul dintre cele mai noi si mai distractive jocuri cu batai 3d ale site-ului nostru, un joc intitulat Luptele Stickman, unde luptele se vor tine intre oameni bat, si unul dintre acesti oameni va fi controlat de tine, incercand sa bati calculatorul de fiecare data cand ai o lupta impotriva acestuia.

Suntem siguri ca toti va doriti sa castigati, asa ca hai sa va explicam ce aveti de facut chiar acum si aici, ca apoi sa-i dati start la joc imediat, si sa inceapa distractia! Incepe prin a alege numele cu care vrei sa fi cunoscut. Vei avea o singura culoare pentru personaj la inceput, dar castigand lupte castigi si bani, si poti cumpara noi personaje.

Jocul este unul multiplayer, in care te vei lupta cu inamici reali din intreaga lume. Evident, scopul tau este sa le golesti bara de viata in totalitate inainte sa iti faca ei acelasi lucru tie. Te misti folosind tastele A si D, sari folosind tasta W, dai click de stanga sa lovesti cu piciorul, si click de dreapta sa dai pumni.

Mult succes iti dorim in toate luptele, invitandu-te sa te joci si alte noi jocuri distractive pe urma, cum doar aici poti gasi!

Luptele Stickman

Cum se joaca Luptele Stickman?

Folositi tastele W, A, D pentru miscare si sarituri, mouse-ul pentru a iti lovi inamicul.