Antrenament cu Super Eroul Stickman

📅16.09.2021, jucat de: 564 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Antrenament cu Super Eroul Stickman?

In acest joc vei lua controlul unui super erou care arata ca un om bat, si te vei juca patru mini-jocuri diferite prin care vei face ca statisticile eroului tau sa fie tot mai mari si mai puternice, si astfel sa devii cel mai tare si puternic super erou om bat!

Dezvolta super eroul stickman pana ajunge cel mai puternic!

Dupa cum spuneam, sunt patru jocuri intr-unul, si acum iti vom spune ce ai de facut in fiecare:

  • In primul joc va trebui sa dai click pentru a sari peste obstacole pe masura ce alergi pe traseu, colectand diamante pentru un scor mai mare, si incercand sa nu te lasi infrant de obstacole, capcane, si inamici.
  • Pentru al doilea joc, ideea este la fel ca si in primul, doar ca in loc sa alergi si sa sari, vei zbura in aer, dand click si lasand de mouse pentru a te ridica sau a cobori, deci ai grija sa nu aterizezi, caci vei pierde.
  • Cand joci al treilea joc, da click in directia in care vrei sa tragi cu lasere spre inamicii tai, avand drone si oameni bat care te vor ataca in continuu.
  • In ultimul joc, ai inamici peste tot, asa ca infrange-i fara sa fii tu doborit prima data, folosind sagetile pentru a te misca si sari, si bara de spatiu ca sa ataci.

Pentru a-ti dezvolta super eroul in a fi cel mai tare, fa bine si joaca toate cele patru jocuri, si astfel sa ai parte de o experienta completa!

Antrenament cu Super Eroul Stickman

Cum se joaca Antrenament cu Super Eroul Stickman?

Folositi mouse-ul, sagetile, bara de spatiu.