Aventura cu Ursi

📅19.05.2020, jucat de: 976 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventura cu Ursi?

Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde aducem pentru voi unele dintre cele mai distractive jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit. Astazi, o sa vedeti ca am adus jocul Aventura cu Ursi, in care trebuie sa fiti cat mai rapizi si sa vedeti cat de multe puncte veti acumula.

In acest joc de baieti, voi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o noua aventura 3D cu animale, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa controlati personajul urs sa fuga prin padure si sa reuseasca sa colecteze cat mai multe stele aurii, astfel incat sa acumulat io gramada de puncte.

Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti pe toata durata acestui joc online, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum o sa reusiti sa folositi mouse-ul sa controlati personajul urs 3D, care trebuie sa fuga prin padure, sa sara peste gauri in pamant, sau peste obstacole ca si cutiile de pe jos pentru a ajunge la finalul jocului.

O sa vedeti ca vor fi diferite misiuni mai greu de indeplinit, in care o sa vedeti ca trebuie sa impingeti bolovani imensi pentru a deschide usi, insa si sa va luptati impotriva inamicilor si sa ii impuscati folosind butonul de atac, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri 3D pentru copii pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Aventura cu Ursi

Cum se joaca Aventura cu Ursi?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.