Slider de Poze cu Animale

📅27.01.2021, jucat de: 619 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Slider de Poze cu Animale?

Daca simteai nevoia sa te joci niste jocuri puzzle cu animale azi, ei bine, ai ajuns unde trebuie, caci chiar acum va oferim tuturor sansa sa va distrati la maxim cu jocul intitulat Slider de Poze cu Animale, un joc puzzle sliding cum nu gasesti chiar in orice zi aici, si in care vei rezolva puzzle-uri cu animale din intreaga lume, cum ar fi lupi, elefanti, catei, pisici, tigri, lei, pesti, pasari, si multe altele!

Pentru inceput, alege unul dintre cele trei nivele de dificultate. Poti apoi alege si imaginea puzzle pe care vrei sa o rezolvi prima, sau poti sa dai pe butonul de aleatoriu si sa te joci cu o imagine pe care ti-o da jocul la nimereala. Vor fi piese patrate pe ecran, si un spatiu liber in care le poti muta.

Trebuie sa foloesti mouse-ul ca sa aluneci piesele si sa le misti pana cand vor fi toate la locul lor si imaginea este corecta si completa. Numarul de miscari de care ai nevoie ca sa atingi acest scop va fi numarat, si vei fi si cronometrat, asa ca incearca sa fi cat mai rapid, si sa iti bati recordul de fiecare data.

Nu mai sta pe ganduri, incepe distractia acum, si stai aproape, caci in fiecare zi va oferim cele mai noi si distractive jocuri de pe internet!

Slider de Poze cu Animale

Cum se joaca Slider de Poze cu Animale?

Folositi mouse-ul pentru rezolvarea puzzle-urilor cu animale.