Aventura Pietrei Dragonilor

📅15.04.2021, jucat de: 719 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Aventura Pietrei Dragonilor?

Daca Raya si Ultimul Dragon a fost un film pe placul vostru, atunci suntem siguri ca urmeaza sa aveti parte de un timp minunat jucand jocul intitulat Aventura Pietrei Dragonilor, joc in care va puteti alatura direct aventurei Rayei, si suntem siguri ca veti avea parte de un timp absolut minunat facand acest lucru, mai ales dupa ce va explicam in continuare tot ce aveti de facut!

Ei bine, veti avea un total de trei nivele, fiecare infatisant o noua locatie din acest univers plin de magie, si scopul vostru in fiecare nivel este sa gasiti obiectele ascunse din lista, lucru pe care il faceti dand click pe ele atunci cand le descoperiti. Toate obiectele trebuiesc gasite inainte ca cronometrul sa ajunga la 0 secunde.

Daca aveti nevoie de ajutor, puteti primii trei indicii in joc, dar asta e valabil pentru tot jocul, deci incercati sa nu le folositi decat daca este absolut necesar. Cam asta e ce trebuie sa stii, deci acum ca sunteti pregatiti, dati tot ce aveti mai bun la joc si distrati-va cum doar aici o puteti face!

Aventura Pietrei Dragonilor

Cum se joaca Aventura Pietrei Dragonilor?

Folositi mouse-ul.