Investigatia Ascunsa

📅20.01.2021, jucat de: 589 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Investigatia Ascunsa?

Daca vrei sa joci rolul unui detectiv care se foloseste de toate indiciile din jurul sau pentru a identifica faptasul, intr-un joc care combina jocurile cu obiecte ascunse cu jocurile de aventura si jocurile puzzle, atunci te invitam chiar in acest moment sa ii dai o sansa jocului intitulat Investigatia Ascunsa, si sa te distrezi la maxim cum doar aici poti sa o faci!

Tu vei juca rolul unei detective care trebuie sa investigheze o crima, si vei face asta prin a merge in diferite locatii si a gasi indiciile necesare pentru rezolvarea cazului, cum ar fi veranda din primul nivel al jocului. In partea de jos a ecranului iti este scris ce trebuie sa gasesti in locatie, cum ar fi unghii, instrumente muzicale, ciuperci, sau orice altceva de care ai avea nevoie.

Vei folosi mouse-ul ca sa te uiti prin imagine, folosind rotita ca sa dai zoom si sa vezi mai in amanunt, si daca cumva te blochezi si ai nevoie de ajutor, da click pe luneta, care iti va oferi indicii si ajutor. Odata ce ai gasit toate indiciile din nivel, avansezi povestea la urmatoarea locatie, pana vei gasi criminalul la sfarsitul jocului.

Mult succes, distractie placuta, si speram sa va vedem jucand si mai multe jocuri noi si distractive cum doar aici poti sa gasesti zi de zi!

Investigatia Ascunsa

Cum se joaca Investigatia Ascunsa?

Folositi mouse-ul pentru a gasi obiectele ascunse.