Fortnite Jigsaw

📅15.02.2020, jucat de: 1070 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fortnite Jigsaw?

In fiecare zi a saptamanii dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, o sa reusiti sa va distrati alaturi de cele mai dragute personaje. Astazi, o sa gasiti jocul Fornite Jigsaw, un joc pentru copii, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte.

Acesta va fi un nou joc Fortnite online pe mobil si pe tableta, in care dragi prieteni trebuie sa fiti extrem de atenti, extrem de rapizi si foarte precisi cu mouse-ul, pentru a acumula cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt.

O sa vedeti ca astazi, personajele Fortnite vin alaturi de un nou joc puzzle, pe care il puteti juca alaturi de prietenii vostri. Fiecare imagine Fortnite Jigsaw puzzle din acest joc va fi una diferita fata de precedenta, pentru a fi siguri ca nu va plictisiti foarte repede, vrand sa vedeti care sunt toate imaginile Fortnite pregatite, dar si personajele Fortnite care apar in acest joc online.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca in acest joc pentru copii, timpul este limitat, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa asezati fiecare piesa puzzle in locul potrivit, pentru ca imaginea voastra puzzle s fie completa. Chiar daca nu o sa fie usor, suntem siguri ca sunteti nerabdatori sa vedeti dansurile Fortnite facute de fiecare personaj in momentul in care terminati jocul.

Fiecare joc Fortnite de pe site-ul nostru poate sa fie juca online gratuit, iar voi o sa le gasiti aici pe site-ul nostru alaturi de toti prietenii vostri, si le puteti incerca atat pe telefon cat si pe tableta gratuit. Distractie placuta!

 

Fortnite Jigsaw

Cum se joaca Fortnite Jigsaw?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.