Fortnite de Memorie

📅21.06.2021, jucat de: 1073 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Fortnite de Memorie?

Desi am mai avut multe Jocuri cu Fortnite online adaugate pe site-ul nostru pana in acest moment, niciodata nu am mai avut jocuri de memorie cu carti adaugate pe aceasta pagina, motiv pentru care suntem foarte entuziasmati sa va oferim chiar acum jocutul intitulat Fortnite de Memorie!

Memoreaza si potriveste cartile cu personaje Fortnite!

In fiecare nivel al jocului vei avea un numar de carti cu Fortnite care trebuiesc potrivite, si in fiecare nivel nou vei avea mai multe carti de memorat si potrivit ca cel de dinainte, deci mereu trebuie sa dai tot ce ai mai bun!

Da click pe cate doua carti ca sa le intorci cu fata la vedere, si cand sunt identice, ele sunt eliminate de pe ecran. Ai castigat nivelul odata ce ai potrivit in acest fel toate perechile de carti, si speram ca faci un numar mare de puncte de fiecare data.

Trebuie sa stii si ca vei fi cronometrat, deci cu cat termini un nivel mai repede, cu atat mai bine pentru tine. Lasa distractia sa inceapa chiar acum, si nu pleca nicaieri, caci ar fi pacat sa nu te joci si alte jocute noi ale zilei, cum doar aici poti gasi!

Fortnite de Memorie

Cum se joaca Fortnite de Memorie?

Folositi mouse-ul.