Lumea Bingo

📅22.04.2021, jucat de: 379 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Lumea Bingo?

Bingo este un joc social, si tocmai de aceea stim ca nu ai putut sa il joci in ultimul an, din cauza situatiei actuale, dar daca esti fan mare al jocului, exista mereu solutii, precum sa te joci bingo online, si unul dintre cele mai bune moduri prin care o poti face este cu jocul de pe aceasta pagina intitulat Lumea Bingo.

Pentru cei dintre voi care nu stiti regulile de la bingo dar tot vreti sa jucati, va explicam aici tot ce trebuie, nu va stresati!
Veti avea o foaie cu numere puse pe coloane si pe randuri, si una dupa alta vor fi extrase bile cu numere pe ele dintr-un aparat. Daca ai si tu unul dintre numerele extrase, da click pe el pe foaie pentru a-l marca.

Primul jucator care are cinci numere, cate una pentru fiecare litera din cuvantul bingo, acela castiga. Daca te joci in modul cu modele, trebuie sa ai tot cinci numere, dar ele trebuiesc sa fie puse intr-o anumita ordine ca sa castigi.

Vei incepe a te juca Bingo in New York, vei continua apoi in Shangai, si la final in Paris, asa ca incepe aventura ta mondiala jucand bingo online chiar acum, si distreaza-te cum doar aici o poti face!

Lumea Bingo

Cum se joaca Lumea Bingo?

Folositi mouse-ul.