Cartoon Network Conexiuni de Craciun

📅11.02.2021, jucat de: 575 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cartoon Network Conexiuni de Craciun?

In acest nou joc de Craciun, sarbatoare favorita de iarna a tuturor se apropie cu pasi rapizi, si Mos Craciun are nevoie de ajutorul tau si a personajelor tale favorite de la Cartoon Network, cum ar fi Fratii Ursi, Finn si Jake, Fetitele Powerpuff, Gumball, si alte seriale favorite de pe canal, pentru a face pe toata lumea entuziasmata de aceasta sarbatoare.

Pentru asta te vei folosi de globurile cu fetele acestor personaje din partea de jos, globuri pe care trebuie sa le conectezi si unesti in stilul jocurilor 2048. Vei folosi mouse-ul ca sa iei doua globuri identice si sa le unesti una cu cealalta, si astfel vei forma un glob cu un alt personaj, si tot asa.

Dand click pe butonul de jos vei putea sa adaugi globuri noi, mereu de cel mai jos nivel, asa ca trebuie sa tot unesti aceste globuri pana faci pe cel mai mare. Tu le vei pune apoi peste sania de sus, care va merge prin toata lumea si va raspandi fericire si entuziasm pentru venirea lui Mos Craciun.

Mult succes iti dorim la toate aceste lucruri, invitandu-te sa ramai alaturi de noi si sa te distrezi si cu alte jocuri noi pe care ti le punem la dispozitie!

Cartoon Network Conexiuni de Craciun

Cum se joaca Cartoon Network Conexiuni de Craciun?

Folositi mouse-ul.