Stickman Counter Strike

📅11.03.2020, jucat de: 1914 ori, voturi: 10

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Stickman Counter Strike?

Stickman Counter Terror Shooter este noul joc cu impuscaturi din categoria Counter Strike in care va trebui sa incerci sa impusti din ce in ce mai multi inamici din echipa adversarului. Dupa cum poti sa observi jocul este destul de simplu, exista doua echipe, echipa rosie stickeman si echipa albastra stickman: tu vei face parte din cea rosie si va trebui ca impreuna cu intreaga echipa sa incerci sa castigi din ce in ce mai multe misiuni si razboaie pe care le ai in jocul de actiune.

Poti sa iti cumperi arme de tot felul, insa cele mai interesante sunt AKA47, pistoalele sau grenadele pe care ti le recomandam pentru a arunca cu bombe peste diferitele ziduri care ii apara. Asaltul spre inamici va trebui sa il faceti organizat, cu o strategie bine definita astfel incat sa castigati de fiecare data toate bataliile. Dupa fiecare tura vei putea sa iti imbunatatestiechipamentul de terorist sau politist, motiv pentru care vei putea sa devi din ce in ce mai bun pe parcursul misiunilor pe care le ai.

In timpul impuscaturilor va trebui sa aduni cat mai multe obiecte care te ajuta sa iti mentii sanatatea la un nivel cat mai ridicat, respectiv cutii cu viata sau diferite armuri pe care poti sa le pui pe tine pentru a reusi sa castigi misiunile.

Stickman Counter Strike

Cum se joaca Stickman Counter Strike?

de la tastele W,A,S,D va trebui sa te misti, iar de la mouse va trebui sa impusti.