Echipa Mitraliera

📅03.03.2021, jucat de: 754 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Echipa Mitraliera?

Bine v-am regasit pe site-ul nostru, unde suntem bucurosi sa va oferim chiar acum unul dintre cele mai noi jocuri cu impuscaturi 3d online pe care le-am avut in ultima vreme, un joc nou si foarte interesant intitulat Echipa Mitraliera, joc pe care il poti incerca si pe mobil daca iti doresti asta, si care garantat nu te va plictisi nicio secunda!

In acest joc vei juca rolul de liter pentru o echipa de soldati care este experta in manuirea mitralierelor, arme foarte folositoare si periculoase, cu care vei merge pe campul de lupta si vei incerca sa iti infrangi toti inamicii, facand tot ce iti sta in putinta sa nu te doboare ei prima data.

Te vei folosi de mouse pentru a impusca, dand click pe butonul cu tinta, si apoi miscand mouse-ul in directia in care vrei sa tragi, trebuind sa tintesti spre inamicii din alte puncte ale campului de lupta. Tu esti ascuns in fata unui obiect, dar cand te ridici sa tragi, esti descoperit, deci retrage-te strategic ca sa nu fi impuscat prea tare si apoi sa pierzi.

Odata ce ai eliberat campul de lupta de inamici, vei avansa la urmatorul nivel, si cu monezile castigate de la cel de dinainte poti sa iti faci luptatorul mai puternic, mai rezistent, sa ii modific aspectul, dar si sa cumperi mitraliere si arme noi cu care sa iti dobori inamicii din nivelele urmatoare.

Mult succes si distractie placuta iti dorim la toate acestea!

Echipa Mitraliera

Cum se joaca Echipa Mitraliera?

Folositi mouse-ul.