Linge-le pe Toate

📅04.06.2021, jucat de: 1034 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Linge-le pe Toate?

Linge-le pe Toate este un joc pe cat de inedit, pe atat de distractiv si amuzant, noi recomandand-ul pentru baieti, fete, si copii, dar si adulti, pentru ca va veti distra pe cinste cu el, veti rade, si va veti imbunatati abilitatile cu mouse-ul in acelasi timp, fara indoiala!

Linge dulciurile si castiga cursele!

In acest joc vei controla capul unui barbat pe un traseu format dintr-o masa lunga, pe care va trebui sa lingi ciocolata, dulciurile, sau prajiturile. Fa asta dand click si tinand apasat pentru a ii intinde limba si a linge mancarea.

Ai grija sa eviti rahatul, mancarea picanta, sau orice alt obiect care nu este mancare delicioasa sau dulce, pentru ca incetinesti, sau pierzi din punctele obtinute pana atunci. La sfarsitul traseului, da click repetitiv ca sa lingi farfuria.

Fiecare nivel este mai complicat ca cel de dinainte, dar daca te joci in modul de curse, ai inca un cap cu care vei concura, fiecare cu acelasi traseu, deci da tot ce ai mai bun sa fi mai rapid si sa fi primul care ajunge la capatul mesei!

Mult succes iti dorim, si te invitam cu drag sa ramai alaturi si sa te joci si alte jocute noi si distractive pregatite astazi aici pentru tine!

Linge-le pe Toate

Cum se joaca Linge-le pe Toate?

Folositi mouse-ul.