Cursa Imposibila cu Camioane

📅26.01.2020, jucat de: 1752 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cursa Imposibila cu Camioane?

Cursa Imposibila de Camioane este cel mai nou joc online 2020 de pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca astazi, am pregatit o intreaga serie de camioane 3D pe care le puteti conduce si sa deveniti cei mai buni soferi de pe site-ul nostru.

Va pregatim astazi o super provocare 3D, in care dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc online cu masini 3D si camioane 3D in cele mai interesante curse dar si trasee de pe site-ul nostru, care in acelasi timp vor fi extrem de dificile dar si interesante de condus, deoarece va va dezvolta capacitatile de a conduce aceste camioane 3D mari si puternice de pe site-ul nostru.

O sa vedeti ca in acest joc pentru copii, trebuie sa vedeti cum puteti sa deveniti cei mai buni soferi, insa traseul pe care trebuie sa transportati marfa folosind camioane 3D vor fi extrem de dificile, iar voi dragi prieteni trebuie sa vedeti cum in cel mai scump timp, puteti sa mentineti un traseu cat mai stabil, astfel incat pana la finalul jocului sa aveti un punctaj cat mai mare.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi dragi copii o sa vedeti ca traseele vor fi extrem de dificile, pentru care trebuie sa fiti extrem de concentrati, deoarece este un joc de indemanare, in care trebuie sa contorlati cat mai bine aceste camioane 3D, astfel ca trebuie sa mentineti pe cele doua mici trasee toate rotile camioane, astfel o sa vedeti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa aveti cele mai mari punctaje.

Cu fiecare transport de obiecte 3D pe care il terminati o sa ajungeti sa controlati aceste camioane in cel mai bun mod, iar voi o sa vedeti ca o sa acumulati o gramada de puncte si o sa vedeti cum in continuare, multe alte jocuri 2020 cu masini si jocuri 2020 cu camioane pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Cursa Imposibila cu Camioane

Cum se joaca Cursa Imposibila cu Camioane?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.