Creator de Meme Cartoon Network

📅10.07.2020, jucat de: 1831 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Creator de Meme Cartoon Network?

Unele dintre cele mai distractive jocuri pentru copii apar chiar aici pe site-ul nostru, iar astazi, o sa vedeti cum noile personaje Cartoon Network vin pe site-ul nostru si au nevoie de ajutorul vostru sa creati impreuna unele dintre cele mai dragute meme-uri si imagini de pe site-ul nostru, iar voi o sa va distrati de minune.

Astazi, o sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa folositi mouse-ul, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ii ajutati pe fiecare dintre personajele supererou, animale sau animate, pe care voi o sa le intalniti sa isi creeze propriul meme. Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa va puteti distra alaturi de Ben 10, Gumball, Finn si Jake, Tinerii Titani, Apple and Onion, Mao Mao, Unikitty, ThunderCat Roar, Victor si Valentino, Craig of the Creek, Powerpuff Girls sau We Bare Bears.

Fiecare dintre aceste personaje pot sa apara separat dar si impreuna intr-una din imaginile meme de pe site-ul nostru. O sa va selectati personajul si o sa puteti sa incepeti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa va selectati imaginea pe care o doriti ca un fundal, dupa care sa asezati diferite stickere si sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa creati imagini extrem de distractive.

Pana la finalul jocului Cartoon Network, voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa puneti chiar si diferite bucati de text pe care aceste personaje le-ar spune si care i-ar face sa fie extrem de amuzanti. Nu o sa fie usor deloc, insa o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii cu aceste personaje Cartoon Network vor fi gata sa apara in continuare chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Creator de Meme Cartoon Network

Cum se joaca Creator de Meme Cartoon Network?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.