Morning Mix Up

📅26.08.2020, jucat de: 842 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Morning Mix Up?

Astazi dragi copii va asteptam aici pe site-ul nostru ajocuri.ro alaturi de personajele voastre preferate, iar voi o sa va puteti intalni alaturi de Fetitele Powerpuff, care ai o super provocare Cartoon Network pregatita, pe care voi o puteti juca online pe telefon si pe tableta.

In acest joc cu Fetitele Powerpuff, voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa le ajutati sa isi creeze noi potiuni magice in laboratorul doctorului X. Fetitele Powerpuff vor avea nevoie de ajutorul vostru sa se pregateasca pentru scoala, insa nu sunt fete matinale, astfel ca trebuie sa fiti foarte rapizi si o sa puteti sa le faceti rutina de dimineata.

Voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa folositi MOUSE-ul, sa va jucati acest joc online. Fetele vor avea pregatite cinci nivele diferite, in care o sa vedeti ca Buttercup, Pebbles, Blossom si chiar profesorul X vor fi personajele principale, iar voi trebuie sa ii ajutati sa treaca cu bine peste o dimineata obositoare.

O sa vedeti ca trebuie sa folosiit mouse-ul si sa va selectati cu nivelul cu care vreti sa incepeti. Veti gasi un nivel de spalat pe dinti, un nivel de imbracat, un nivel de facut dus, un nivel de coafat si un nivel de pieptanat pentru fete, pentru a avea un par curat si matasos, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa treceti cu bine peste fiecare.

In fiecare nivel in care intrati si reusi sa va indepliniti misiunea, o sa primiti puncte, iar Fetitele Powerpuff si restul personajelor vor fi gata dimineata foarte repede si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete si jocuri de indemanare vor fi gata sa apara alaturi de multe alte personaje Cartoon Network. Distractie placuta!

Morning Mix Up

Cum se joaca Morning Mix Up?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.