Ben 10 Up to Speed

📅26.05.2020, jucat de: 1837 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ben 10 Up to Speed?

Ben 10 se intoarce aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri.

Ben 10 vine alaturi de un nou joc 3D de aventura si pentru copii, in care o sa vedeti ca micutul supererou de pe Cartoon Network a pregatit pentru voi o super provocare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa il ajutati sa termine aceasta provocare Subway Surfers, in care o sa vedeti ca alaturi de Ben 10, trebuie sa colectati cat mai multe monede de aur in cel mai scurt timp.

Controalele jocului vor fi simple, iar voi o sa puteti sa jucati jocul Ben 10 Up to Speed folosind mouse-ul sa il mutati pe Ben 10 in stang sau dreapta, sus si jos dar si cu tastele SAGETI, pentru a reusi sa mergeti in lateral, sa sariti peste obstacole sau sa alunecati sub ele si sa treceti mai departe pana la finalul acestui joc online de aventura.

Ben 10 va avea un skateboard zburator pe care voi il puteti folosi, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum o sa ajungeti cat mai departe pana la finalul acestui joc sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa terminati fiecare provocare si o sa vedeti cum Ben 10 va merge din ce in ce mai repede, astfel o sa vedeti cum puteti sa aveti cel mai mare punctaj din acest joc Ben 10 de actiune cu skateboard.

O sa vedeti cum odata ce ajungeti cat mai departe, veti vedea cum Ben 10 se va distra de minune colectand fiecare moneda de aur, astfel personajul vostru preferat o sa se intoarca alaturi de noi jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Ben 10 Up to Speed

Cum se joaca Ben 10 Up to Speed?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau MOUSE-ul.