Jocurile Gumball

📅17.04.2020, jucat de: 1908 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Jocurile Gumball?

O gramada de jocuri Cartoon Network se gasesc chiar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cum astazi, o sa va intalniti alaturi de Gumball, care a pregatit pentru voi o serie de jocuri interensate si dragute pe care sa le jucati gratuit atat pe telefon cat si pe tableta online.

O sa vedeti ca astazi, Gumball se intoarce pe site-ul nostru alaturi de un nou joc 2020 pentru copii, in care Gumball are pentru voi cinci joculete dragute si interesante. O sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum personajul Cartoon Network poate sa ajunga cat mai departe si sa terminati fiecare provocare cu cat mai multe puncte.

Astazi, in micile provocari cu Gumball o sa vedeti un joc de aventura, in care trebuie sa fiti foarte rapizi si sa fugiti cat mai repede si cat mai departe pentru a fi siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati puncta daca stati cat mai departe de fiecare dinozaur periculos care va urmareste.

Al doilea joculet va fi unul cu sarituri, in care alaturi de Gumball, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in fiecare nivel, o sa puteti sa sariti cat mai departe si cat mai tare, pentru a avea un punctaj foarte mare. In acest joc, Gumball a pregatit si jocul joust, in care Gumball va fi pe bicicleta si o sa aiba o matura in mana, pentru un duel ca la turnir. Trebuie sa va loviti inamicul care la fel, va fi pe bicicleta si cu o matura, insa voi trebuie sa il atingeti primul pentru a-l da jos de pe bicicleta si o sa vedeti cate puncte o sa acumulati.

Jocul cu funie este unul foarte cunoscut, iar voi dragi copii o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa trageti cu Gumball cat mai tare inspre partea voastra pentru a fi siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa va invingeti adversarul. Ultimul joc alaturi de Gumball va fi cel de aruncat caramizi, iar voi trebuie sa aveti o forta perfecta si un unghi potrivit pentru a arunca aceste caramizi cat mai departe. Distractie placuta!

 

Jocurile Gumball

Cum se joaca Jocurile Gumball?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.