LOL Surpriza Gaseste Diferentele

📅08.05.2020, jucat de: 1916 ori, voturi: 10

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul LOL Surpriza Gaseste Diferentele?

Un nou joc extrem de dragut din categoria de jocuri cu LOL Surpriza apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi dragi prieteni o sa vedeti cum puteti ca alaturi de personajele voastre preferate, trebuie sa urmariti cu atentie o gramada de imagini cu papusi si sa gasiti diferentele.

Acest joc 2020 LOL Surpriza Gaseste Diferentele este unul extrem de interesant si de distractiv, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le ajutati pe aceste mici papusi LOL Surpriza sa gaseasca fiecare diferenta dintre doua imagini cu papusi, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti pe toata durata acestui joc online pentru fete.

Voi dragi copii o sa vedeti ca papusile LOL Surpriza au nevoie de ajutorul vostru, deoarece folosind mouse-ul, trebuie sa intrati in primul nivel si sa vedeti ca papusile LOL Surpriza au pregatit pentru voi o gramada de imagini dragute cu fete papusi si papusi bebelus pe care voi trebuie sa le analizati si folosind mouse-ul sa apasati pe fiecare mica diferenta pe care o observati intre cele doua imagini.

Suntem siguri ca o sa va distrati insa in acest joc cu diferente, deoarece micutele papusi chibi au pregatit o gramada de imagini dragute pe care voi sa le analizati cu mare atentie. Pentru a avea un punctaj cat mai mare, trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa gasiti toate diferentele intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

LOL Surpriza Gaseste Diferentele

Cum se joaca LOL Surpriza Gaseste Diferentele?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.