Fun Race IO

📅09.03.2020, jucat de: 1096 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Fun Race IO?

Un nou joc 3D este gata sa apara chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar voi dragi prieteni il puteti gasi in categoria de jocuri IO. Acest nou joc Fun Race IO este unul dintre cele mai interesante jocuri de curse cu masini 3D de pe site-ul nostru, in care o sa jucati impotriva a multor alti jucatori online.

Acesta este un nou joc 2020 multiplayer cu masini, un joc de curse de baieti in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc pentru copii, o sa ajungeti sa castigati cat mai multe curse cu masini 3D impotriva tuturor soferilor de curse de pe site-ul nostru.

Voi dragi copii o sa va distrati de minune alaturi de prietenii vostri, deoarece toate jocurile IO online de pe site-ul nostru sunt jocuri multiplayer, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte cu fiecare cursa. La fel ca in orice alt joc cu masini 3D sau jocuri de condus de pe site-ul nostru, controalele sunt extrem de simple. Trebuie sa folositi tastele A, S, W, D sau tastele SAGETI sa controlati masinile 3D.

O sa vedeti ca in fiecare cursa 3D din acest joc IO, o sa aveti 7 oponenti, deoarece in fiecare cursa cu masini, vor fi 8 participanti. Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece fiecare dintre acesti copii care joaca jocul Fun Race IO vor incerca la fel ca si voi sa castige cursele, astfel ca trebuie sa fiti mai rapizi si sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa va distrati si sa castigati cursele.

Trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa luati curbele cat mai strans pentru a nu pierde din viteza. In fiecare cursa, pentru a avea un avantaj, o sa vedeti ca puteti sa faceti accident cu alte masini, iar voi daca aveti viteza mai mare, o sa le distrugeti masinile 3D de curse si o sa puteti sa aveti un oponent mai putin. Distractie placuta!

 

Fun Race IO

Cum se joaca Fun Race IO?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D.