LOL Surpriza Millennials

📅25.02.2020, jucat de: 2615 ori, voturi: 39

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul LOL Surpriza Millennials?

Un nou joc online pentru fete apare astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa va intalniti alaturi de fetele LOL Surprise, care astazi vin alaturi de un nou joc pentru fete, in care o sa va inalniti alaturi de trei papusi LOL Surpriza, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa le ajutati pe cele trei fete sa fie primele fete millennials de pe site-ul nostru.

O sa va distrati de minune, deoarece este un nou joc online pentru fete, in care trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, sa le ajutati pe aceste fete sa se imbrace si sa se machieze la fel ca orice fata millennial de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii dintre cele mai interesante si o sa vedeti ca fiecare papusa se va intoarce aici pe site-ul nostru.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, trebuie ca folosind mouse-ul sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp,  sa gasiti haine pentru fetele LOL Surpriza, deoarece fetele isi doresc sa fie cat mai tinere pentru cat mai mult timp. Voi trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa creati o gramada de vestimentatii speciale pentru fiecare fata LOL Surpriza.

Trebuie sa vedeti cum pentru fiecare fata din Lol Surpriza, voi dragi copii sa gasiti atat haine cat si accesorii si machiaje dragute pe care sa le asortati cu noua lor vestimentatie. Nu va fi usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa gasiti machiaje de culoare deschisa dar si accesorii cat mai interesante si o sa vedeti ca fetele Lol Surpriza vor fi fete millennials si o sa le vedeti cum in foarte multe alte jocuri pentru fete pe care sa le jucati pe telefon si pe tableta.

Fiecare fata Lol Supriza, sau papusa din acest joc online va dori sa arate diferit, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum acese papusi vor fi unele dintre cele mai dragute fete si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2020 pe telefon si pe tableta vor fi gata sa apara in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

LOL Surpriza Millennials

Cum se joaca LOL Surpriza Millennials?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.