Cursa Among Us

📅08.10.2021, jucat de: 553 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cursa Among Us?

Dupa cum poti foarte bine vedea chiar in acest moment, categoria de Jocuri cu Among Us inca are mult continut sa iti ofere, si suntem foarte entuziasmati sa o facem chiar in acest moment, cand te vei putea distra garantat cu un joc platforma-aventura precum Cursa Among Us!

Alearga fara incetare cu astronautii tai favoriti de pe internet!

Personajul tau va alerga inainte pe traseu de unul singur, tu trebuind sa dai click sau sa apesi pe ecran cu degetul (daca te joci de pe mobil), pentru a sari peste prapastii, peste inamici, sau diferite capcane si obstacole, caci dac ale lovesti, vei pierde.

Deasemenea, pe masura ce avansezi, incearca sa strangi un numar de monezi cat mai mare, pentru ca monezile te vor ajuta sa iti maresti nivelul, cu nivelul de God fiind cel mai mare.

Evident, monedele pot fi folosite si pentru a cumpara scuturi, noi costume, sau diferite bonusuri interesante care te vor ajuta sa faci o treaba mai buna.

Totul este atat de simplu si distractiv, deci incepeti chiar acum, si nu ratati nici alte jocute noi pe care vi le oferim astazi cu mult drag si interes!

Cursa Among Us

Cum se joaca Cursa Among Us?

Folositi mouse-ul.