Parkour cu Among Us 2

📅01.06.2021, jucat de: 1023 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Parkour cu Among Us 2?

Sa faci parkour nu necesita neaparat sa te aventurezi prin oras, caci poti sa o faci si in natura, dupa cum ti se va demonstra chiar acum si aici cu cel mai nou jocut al site-ului nostru, joc intitulat Parkour cu Among Us 2, care este si mai important sa il joci pentru ca apartine categoriei de Jocuri cu Among Us!

Among Parkour 2: un joc de aventura cu platforme de neuitat!

Pentru inceput este foarte important sa stii cum iti controlezi personajul, lucru pe care il vei face cu tastele sageti, cu care te vei misca si vei sari, si daca apesi tasta sageata sus de 2 ori, vei putea sa faci sarituri duble.

Pe masura ce avansezi prin lumea pixelata, asigura-te ca sari peste obstacolele precum trunchiurile de copaci, sai ai grija sa nu cazi in prapastie, caci daca aceste lucruri se intampla, pierzi, si trebuie sa reiei aventura de la 0.

In schimb, treci peste orice tip de obstacol din calea ta, si da tot ce ai mai bun sa avansezi o distanta cat mai mare. Mlt succes iti dorim la asta, si te invitam cu drag sa vezi si ce alte jocute noi si distractive ti-am pregatit astazi aici, toate gratuit!

Parkour cu Among Us 2

Cum se joaca Parkour cu Among Us 2?

Folositi sagetile.