Impostor Io

📅26.05.2021, jucat de: 669 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Impostor Io?

Bine v-am gasit cu mare drag in categoria de Jocuri cu Among Us, unde unul dintre cele mai noi jocuri multiplayer online din ea tocmai ce a fost adaugat, un joc de mare calitate intitulat Impostor Io, unde speram ca te vei distra macar pe jumatate cum am facut-o noi, caci noua ne-a placut enorm, motiv pentru care impartasim jocutul cu tine chiar acum!

Devin-o cel mai puternic impostor, si elimina toata competitia!

Tu vei juca rolul unui impostor pe nava spatiala, la fel ca toti ceilalti jucatori reali care intra in arena, si incerci sa elimini alt jucatori, si sa ai o performanta foarte buna ca eventual sa ajungi in topul jucatorilor.

Te vei misca prin nava cu mouse-ul, cu care vei si ataca, si daca la inceput ai doar o bata pentru asta, poti cumpara arme noi cu creditele pe care le castigi pe parcurs. Ca sa devii mai puternic, fa bine si strange cuburile de energie de prin nava.

Fereste-te de jucatorii mai mari si mai puternici ca tine, si tintes-te jucatorii mai mici si mai slabi ca tine, ca sa avansezi astfel in rang! Mult succes iti dorim la toate aceste lucruri, invitandu-te sa incerci si alte jocute noi ale zilei!

Impostor Io

Cum se joaca Impostor Io?

Folositi mouse-ul.