Confruntare in Vestul Salbatic

📅11.05.2021, jucat de: 852 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Confruntare in Vestul Salbatic?

Pe site-ul nostru te vei putea juca mereu cele mai tari noi jocuri multiplayer cu impuscaturi de pe internet, lucru pe care ti-l dovedim si in acest moment, cand echipa noastra de administrare va ofera jocul intitulat Confruntare in Vestul Salbatic.

Invata cum sa supravietuiesti in Vestul Salbatic!

In acest joc poti sa alegi sa intri intr-o camera gata facuta de un alt jucator deja, sau sa iti creezi una tu, avand la dispozitie o gramada de harti interesante care au loc in lumea vestului salbatic, un desert plin de cowboy si criminali.

Scopul tau principal este sa supravietuiesti, trebuind sa impusti toti ceilalti jucatori si sa te asiguri ca tu esti ultimul ramas in picioare pentru a castiga fiecare meci la care iei parte, asa ca ai grija sa nu te lasi impuscat.

Te vei misca cu tastele W, A, S, D, sari cu bara de spatiu, te lasi jos cu C, folosesti mouse-ul pentru a trage, R pentru a reincarca arma, si cu tastele 1, 2, 3 schimbi arma pe care o folosesti.

Este atat de simplu, deci va invitam sa incepeti distractia chiar acum, si sa vedeti apoi si ce alte jocute noi am adaugat aici pentru voi!

Confruntare in Vestul Salbatic

Cum se joaca Confruntare in Vestul Salbatic?

Folositi tastele W, A, S, D, tastele C, R, 1, 2, 3, si bara de spatiu.